Ρούμελης 10 & Ερμού
213 - 0245204
213 - 0287532
Ελευθέριου Βενιζέλου 27
210 - 2850451
E-mail
info@kuttaro.edu.gr

1. Ποια βοηθητικά μέσα μελέτης χρησιμοποιούνται;
    Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς παρέχονται στους μαθητές μας σημειώσεις σε όλα τα μαθήματα, εποπτικά μέσα, video και DVD τα οποία διευκολύνουν στο μέγιστο βαθμό την αφομοίωση της γνώσης.

2. Ποια είναι η περίοδος λειτουργίας του κέντρου μελέτης;
    Το κέντρο σχολικής μελέτης λειτουργεί κανονικά κατά τις σχολικές διακοπές και παραμένει κλειστό, μόνο κατά τις εξής ημέρες: 28η Οκτωβρίου, 25η Μαρτίου, Μ. Παρασκευή έως Τρίτη του Πάσχα, Παραμονή Χριστουγέννων έως 2η ημέρα Χριστουγέννων και  Παραμονή Πρωτοχρονιάς έως 2/1, Πρωτομαγιά, Εορτή Αγ. Πνεύματος, Καθαρή Δευτέρα.

3. Πόσος χρόνος απαιτείται για τη σωστή προετοιμασία;
    Η πολυετής μας εμπειρία μας έχει δείξει ότι για τη σωστή προετοιμασία απαιτείται καθημερινά τουλάχιστον τρίωρη απασχόληση ακόμα και αν ο μαθητής δεν έχει υποχρεώσεις για την επόμενη μέρα.

4. Τι γίνεται σε περίπτωση που το παιδί μου έχει κενά;
    Έχουμε αναπτύξει ένα εξατομικευμένο σύστημα μελέτης σύμφωνα με το οποίο ο καθηγητής εντοπίζει αμέσως τυχόν κενά του παιδιού και προσαρμόζει τη διδασκαλία του και τη μελέτη του παιδιού κατάλληλα με στόχο την άμεση κάλυψή τους.

5. Το παιδί μου αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες. Θα βοηθηθεί από το συγκεκριμένο σύστημα μελέτης;
     Η προσέγγιση μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες δεν είναι απλή υπόθεση. Απαιτεί επιστημονική γνώση, εμπειρία και εποπτικά μέσα (video, DVD) που με πολλή φροντίδα και αγάπη στο κάθε παιδί οι καταρτισμένοι καθηγητές μας εφαρμόζουν.

6. Το παιδί μου δε θέλει να διαβάσει. Τι μπορώ να κάνω;
    Απευθυνθείτε σε μας. Θα σας προτείνουμε λύσεις για το διάβασμα του δικού σας παιδιού.

7. Με ποιο τρόπο γίνεται η καθημερινή προετοιμασία;
    Οι μαθητές με τη βοήθεια έμπειρων και εξειδικευμένων καθηγητών μαθαίνουν να μελετούν σωστά μέσα από κατάλληλες σχεδιασμένες  δραστηριότητες, να αναπτύσσουν προσωπική πρωτοβουλία και κριτική σκέψη.

8. Θα έχει το παιδί μου ελεύθερο χρόνο;
    Φυσικά ΝΑΙ. Είναι κάτι που το παιδί το έχει απόλυτη ανάγκη. Η εμπειρία μας μάς έχει δείξει ότι ο συγκεκριμένος χρόνος μελέτης που διαθέτει στο χώρο μας είναι τόσο αποδοτικός ώστε του μένει αρκετός ελεύθερος χρόνος και για άλλες εξωσχολικές δραστηριότητες.

9. Θα υπάρξει διαφορά στο δικό μας παιδί;
    Οι μαρτυρίες των γονέων που έχουν συνεργαστεί μαζί μας, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία και του δικού σας παιδιού. Χωρίς άγχος και προστριβές στο σπίτι το παιδί καταφέρνει με τη βοήθειά μας να αυξήσει την αυτοπεποίθησή του και να έχει καλύτερες επιδόσεις στο σχολείο μέσα σε ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον.

10.Είναι οικονομικά προσιτό;
     Έχοντας λάβει υπόψη τον ήδη επιβαρυμένο οικογενειακό προϋπολογισμό έχουμε να προτείνουμε την πιο οικονομικά προσιτή λύση για το καθημερινό διάβασμα του δικού σας παιδιού.
     Εξάλλου το κέντρο μας δημιουργήθηκε για να καλύψει ανάγκες της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας.

Ενημερωθείτε για τις υποτροφίες και προγράμματα μας

Search