Ρούμελης 10 & Ερμού
213 - 0245204
213 - 0287532
Ελευθέριου Βενιζέλου 27
210 - 2850451
E-mail
info@kuttaro.edu.gr

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΚUΤΤΑΡΟ, μετά από 27 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση και πάνω από 8.000 επιτυχόντες, προχώρησε στο επόμενο βήμα.

Καινοτόμησε στο χώρο της εκπαίδευσης δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό Κέντρο Μελέτης, το ΚUΤΤΑΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ, το οποίο διανύει το 2ο χρόνο λειτουργίας του.

Στους πολύ δύσκολους καιρούς που διανύουμε, δεν πρέπει να περάσει «κρίση» και η μόρφωση των παιδιών μας.
Το ΚUΤΤΑΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ, έχει ως στόχο να προσφέρει όλη την απαραίτητη υποστήριξη στους μαθητές στην καθημερινή μελέτη των μαθημάτων τους με τη συνδρομή έμπειρου και υψηλά καταρτισμένου διδακτικού προσωπικού αλλά και με τη χρήση νέων τεχνολογιών.

Στο ΚUΤΤΑΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ τα παιδιά μαθαίνουν πώς να οργανώνουν την μελέτη τους και πώς να διαβάζουν. Εσείς θα τα παραλαμβάνετε από το κέντρο προετοιμασμένα πλήρως για την επόμενη σχολική μέρα. Έτσι θα αξιοποιήσετε μαζί τον ελεύθερο χρόνο τους. Τα παιδιά έχουν ανάγκη την οικογένεια και τις οικογενειακές χαλαρές στιγμές.

Και όλα αυτά σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο και ευχάριστο περιβάλλον όπου θα μπορούν τα παιδιά να απασχολούνται και δημιουργικά.

Σε ένα χώρο εξοπλισμένο με σύγχρονα εκπαιδευτικά εποπτικά μέσα.

Με στόχο την ασφάλεια των παιδιών που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για συστηματική και αποτελεσματική μελέτη..

Η ανάγκη των παιδιών και το όραμα των γονιών υλοποιείται πλέον με τη σφραγίδα ποιότητας του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΚUΤΤΑΡΟ.

Ενημερωθείτε για τις υποτροφίες και προγράμματα μας

Search